asiakaspalautteita

Piia oli vetäjänä erittäin hyvä. Voin kuvitella, että tämäntyyppisessä toiminnassa vetäjän persoonalla on suuri merkitys. Piia on helposti lähestyttävä henkilönä ja sai Mindfullness-idean hyvin ja helppotajuisesti opetettua meille.” ”Kurssi oli antoisa ja antoi hyviä eväitä stressinhallintaan. Ohjaaja oli todella hyvä. Voin suositella lämpimästi muillekin. Olo oli kurssin jälkeen levollinen ja rento ja yritän muistaa läsnäolon arjessakin.””Kurssi oli ihastuttava, eheyttävä, toipumista edistävä.
 Uusia näkökulmia avaava. Tarjosi monipuolisesti uusia työtapoja elämänhallintaan, hyvinvointiin, toipumiseen. Positiivisuutta korostava ja edistävä.” ”Sopivasti intensiivinen työskentely. Olin yllättynyt, että näin lyhyessä ajassa voi päästä näin syvästi tärkeisiin, suorastaan elintärkeisiin aiheisiin kiinni.” ”Tämä kurssi oli minulle elintärkeä suunnannäyttäjä ja sain paljon vahvistusta paluuseen.” ”Ihan loistava ja todella intensiivinen paketti 🙂 
Sain tosi hyviä eväitä jatkoa varten, ymmärsin itsestäni uusia asioita, opin sietämään paremmin negatiivisiakin tunteita ja ennen kaikkea vahvisti taas ajatusta, että olen oikealla tiellä.””Väsynyt, mutta onnellinen. Koen oloni valaistuneeksi ja vahvistuneeksi. Aiheet olivat syvällisiä ja tahti oli hyvä.””Avautui paljon asioita mitä en edes ollut ajatellut että näin voisin toimia. 
Sain hyvät työkalut jatkaa tästä eteenpäin.” ”Todella antoisa. Olen onnellinen ja kiitollinen, että sain osallistua. Täällä on turvallista kokea myös ”negatiivisia” tunteita, kuten pelkoa, häpeää, surua. Sain paljon konkreettisia menetelmiä jatkohoidolle.” ”Tuntuu, että tämä oli käännekohta – uusi alku.””Olen käyttänyt Piia Sumupuun ammattitaitoa hyväkseni yrityksemme erilaisissa tilaisuuksissa, mm suunnittelupäivien tehostajana. Asiakkaammekin ovat olleet hyvin vaikuttuneita Piian miellyttävästä persoonasta sekä hänen taidoistaan ohjata ja käynnistää luovaa prosessia. Voin vilpittömästi suositella häntä.””Ammattitaito näkyy ja suunniteltu todella hyvin. Kaikki sujui mutkattomasti.””Kurssi oli todella puhutteleva ja antoisa. Vetäjä oli mukava ja rento,tuli hyvä olo:) suosittelen muille myös tätä koulutusta.””Hyvä koulutus ja vankka kokemus takaavat sen, että Piia hallitsee asiat sekä teoriassa että käytännössä. Suosittelen lämpimästi!””Piia voi todellakin suositella. Tämä oli niin hyvä juttu kuin ajattelinkin ja vielä vähän parempikin.””Olen hyödyntänyt Piia Sumupuun laaja-alaista ammattitaitoa ja lämmintä persoonaa hyvinkin monenlaisissa yhteyksissä: yksityishenkilönä lisätäkseni energiaa, stressaavissa tilanteissa selvitäkseni, asiakkaan suunnittelupäivissä jään murtajana, esimiehenä löytääkseni taas intuition ja parantaakseni kuuntelemisen ja ymmärtämisen taitojani, työyhteisössämme yhteishengen nostattamisessa, johtoryhmän dynamiikan parantamisessa…”